Iedereen die een reservatie maakt bij Aquality verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

 1. Voor het in gebruik nemen van onze wellness dient u eerst een douche te nemen.
 2. Minimum leeftijd 18 jaar.
 3. Aquality heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
 4. Huisdieren zijn niet toegelaten.
 5. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in het zwembad en jacuzzi.
 6. Het is verboden drank en/of eten te gebruiken in de sauna, Hamam en zwembad, U kan deze nuttigen aan de bar.
 7. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Aquality ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval kan Aquality aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Aquality ter beschikking gestelde faciliteiten. Aquality zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Bij eventuele geschillen wordt automatisch een compromis opgemaakt voor de verzekering.
 8. Eucalyptus e.d. mag u enkel verdund met water op de kachel van de sauna gieten, dit met de lepel om brandgevaar te voorkomen.
 9. Aquality kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.
 10. Wanneer schade aangebracht wordt door het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden. hiervoor maken wij een schadedossier op voor de verzekering.
 11. Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen er is een bar in het complex om eventueel de nodige dranken te benutten en dit aan democratische prijzen. Indien wij dit opmerken vragen wij zonder discussies een supplement van € 15.

Annulatie

 • Indien U uw reservatie wenst te annuleren dan kan dit kosteloos tot 2 dagen voor uw reservatie datum.
  Het betaalde voorschot kan dan opnieuw gebruikt worden voor een andere afspraak of deze kan worden teruggegeven als cadeaubon die 1 jaar geldig is.
 • Als er niet tijdig wordt geannuleerd rekenen wij annulatiekosten aan van € 75.
 • Bij annulatie kan er in geen geval beroep worden gedaan op overmacht ( ziekte, weersomstandigheden, file, ongeval, panne, staking…)
 • Indien er niet wordt geannuleerd of een ‘no show’ wordt 100% van het verschuldigde saldo in rekening gebracht.
  Bij het vroegtijdig verlaten van het complex dient het volledige bedrag van het aantal gereserveerde uren betaald te worden.

Indien U klachten of opmerkingen heeft gelieve ons dan te contacteren op wellness@aquality.be .
Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen is de rechtbank van Vilvoorde bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen.