aquality logo locatie

Aquality Wellness

Aquality wellness is een verborgen wellness plekje aan de hoek van de Mechelsesteenweg en de Woluwelaan te Vilvoorde. Aquality wellness bevind zich in de gebouwen van Optitherm op de derde verdieping met een uniek uitzicht over Brussel en omgeving, Aquality is een experimentele ruimte waar alle facetten van wellness beleving aan bod komen.

Inrichting

Alle producten die door Optitherm gebruikt worden komen aan bod, van Gashaarden tot state of the art zwembadverwarming op condensatie techniek en zonne-energie, hygiene boiler, spanplafond, etc

Over heel de wellness is getracht van duurzame materialen te gebruiken alsook alle verlichting is uitgevoerd in LED verlichting en aangestuurd door een uitgebreide domotica.

De inrichting werd verzorgd door het ervaren team van OptithermOptitherm uw partner in sanitair verwarming en verluchting

Genieten

U kan bij ons genieten, alleen, met twee, of met enkele vrienden. De wellness is privé en enkel toegankelijk op afspraak. U kan bij ons genieten van een sauna, relaxatie bad met een NANO therapy, stoombad, binnenzwembad van 4m op 8m (volledig VLAREM II gebouwd en onderhouden), enzovoort.

Ontwikkeld door onze research and development afdeling, biedt Aquality U een experimentele ruimte met de allernieuwste technieken in de wereld van de wellness.