[nectar_slider location=”Home” flexible_slider_height=”true” overall_style=”classic” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular”]

Aquality wellness is een verborgen wellness plekje aan de hoek van de Mechelsesteenweg en de Woluwelaan te Vilvoorde. Aquality wellness bevind zich in de gebouwen van Optitherm op de derde verdieping met een uniek uitzicht over Brussel en omgeving.

Aquality is privé wellness en privé sauna ingericht als een experimentele ruimte waar alle facetten van hedendaagse wellness beleving aan bod komen.

Alle producten die door Optitherm gebruikt worden komen aan bod, van Gashaarden tot state of the art zwembadverwarming op condensatie techniek en zonne-energie, hygiene boiler, LED-plafond, etc

Over heel de wellness is getracht van duurzame materialen te gebruiken alsook alle verlichting is uitgevoerd in LED verlichting en aangestuurd door een uitgebreide domotica.

De inrichting werd verzorgd door het ervaren team van Optitherm

U kan bij ons genieten, alleen, met twee, of met enkele vrienden. De wellness is privé en enkel toegankelijk op afspraak. U kan bij ons genieten van een sauna, relaxatie bad met een NANO therapy, stoombad, binnenzwembad van 4m op 8m (volledig VLAREM II gebouwd en onderhouden), enzovoort.

Ontwikkeld door onze research and development afdeling, biedt Aquality U een experimentele ruimte met de allernieuwste technieken in de wereld van de wellness.

Binnenkijken in onze wellness

“Nano-oxygen Water Therapy Bath” is een therapy gebaseerd op “Nano technology” .

Het bad produceert talloze fijne nano-bubbels en het water lijkt op melk. Deze talloze fijne bubbels hebben een relaxerend, masserend en rehydraterend effect op het lichaam.

Meer info

Wilt U een mooi kleurtje of uw batterijen opladen onder de zonnebank?

Ons neusje van zalm van Ergoline staat tot uw dienst.

Uitgerust met

  • NFC Connect / Personal Comfort
  • Air Condition Plus
  • Comfort Cooling Plus
  • Bodyform Plus-Liegefläche
  • Aqua Fresh & Aroma

meer info

In onze nagelstudio kunt U terecht voor manicure, verlengingen, bijwerkingen , enz…

Meer info


Tarieven Beschikbaarheid Binnenkijken
[button size=”small” url=”http://www.aquality.be/tarieven” text=”Tarieven” color=”extra-color-2″] [button size=”small” url=”http://www.aquality.be/reserveer/” text=”Reserveren” color=”extra-color-2″] [button size=”small” url=”http://www.aquality.be/inside/” text=”Faciliteiten” color=”extra-color-2″]

Een gezonde ziel kan niet in een droog lichaam wonen.

François RabelaisFrans schrijver 1494-1553

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Juvenalis Romeins dichter 1ste-2e eeuw nC

Evenwichtigheid is het zelfgevoel van een gezonde geest.

Immanuel KantDuits filosoof 1724-1804